Politieke Partijen

De landelijke partijen hebben speciaal 'lokale' webpagina's gemaakt. Op de websites van alle partijen en/of bewegingen vindt u meer informatie, en natuurlijk de partijprogramma's. Maar mogelijk overzichtelijker: Klik op een partijlogo voor al hun standpunten met toelichtingen op rij.

Of zie het overzicht voor een verkort beeld aan standpunten (zonder toelichting) per partij en/of per onderwerp.


De Stemwijzer Vragenlijst

Aan elke Partij heeft StemwijzerKatwijk.nl een vragenlijst voorgelegd waarop de Katwijkse Stemwijzer is gebaseerd. De antwoorden en de opmerkingen die wij hebben ontvangen per partij staan volledig weergegeven onder een klik op een van de partijlogo's in de rechterkolom. Tijdens de stemwijzer zijn de gegeven toelichtingen ook per vraag toegevoegd.

Stellingen Witte Weekblad

De reacties op de stellingen in het Witte Weekblad/Dichtbij.nl zijn door Inge Wijsman van het item 'gemeenteraadsverkiezingen' met ons gedeeld. De ontvangen reacties van alle partijen stonden natuurlijk ook al in de krant. Bij deze nogmaals op een rij op deze website. Klik op een van de partijlogo's in de rechterkolom.


12 Politieke Partijen

Er doen 11 partijen mee aan de Katwijkse gemeenteraads-verkiezingen op 19 maart. Er was ook nog even sprake van een twaalfde partij 'Katwijk Centrael' ;-). De aandachtpunten in het verkiezingsprogram van KC zijn: de skreewende meeuwuh, de verdwaaining van facilitaaiten, de menselaaike maet en presentetore van rtv-kattuk, maer ook de turbozorg van onze auwere inweuners.

Afbeelding bron: www.allesoverkatwijk.nl (30-01-2014). Vertaald mbv: Vink, L. de (2004). Kleine Grammatica van het Katwijks. Leiden: Primavera Pers.

Stem wijzer met de Katwijkse stemwijzer!

Politieke partijen

Klik op een partijlogo voor hun Standpunten.